free portfolio web templates

CSÁKVÁR ECO TRAIL

Csak Ti és az erdőCSÁKVÁR ECO TRAIL

A Csákvár ECO Trail félmaraton a trailrun.hu csapatának legújabb versenye a Vértes déli lankáira invitál titeket. A rendezvény nevében lévő ECO szócska azt szimbolizálja, hogy egy terepfutó versenyt úgy is meg lehet rendezni, hogy csak minimális ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Az ECO Trail mindenben az egyszerűségre törekszik és magára a futás élményére helyezi a hangsúlyt. Gyere el és tapasztald meg velünk, milyen egy terepfélmaraton a csodálatos őszi erdőben!
 

IDŐPONT:

2020. október 11. (szerda)
(Nevezés: 2020. augusztus 10-én 20:00 órától.)

TÁV, SZINT:

21,05 km, 468 m szintemelkedés

RAJTIDŐ:

10:00

RAJTSZÁM FELVÉTEL:

09:00-09:50

SZINTIDŐ:

3,5 óra

EREDMÉNYHIRDETÉS:

12:30

RAJT/CÉL:

8083 Csákvár, Vöröskapu u. 14. – Focipálya
GPS: N47 23.991 E18 28.063

LÉTSZÁMLIMIT:

350 fő

NEVEZÉSI DÍJ:


3900 Ft/főCsak előnevezéssel! A helyszínen nem lesz lehetőség nevezésre.
Itt tudsz nevezni adataid pontos megadásával és 2 munkanapon belül a megadott számlaszámra utald át a nevezési díjat, így válik érvényessé a nevezésed. Ha a regisztráció utáni 3. munkanapon nem érkezett be a nevezési díj, töröljük regisztrációdat.

A Csákvár ECO Trail-re történő regisztráció 2020. október 8. 22:00-ig lehetséges (a nevezési díjnak október 9-én 22:00-ig meg kell érkeznie).

A nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni ( A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel a nevező személy(ek) nevé(ei)t, valamint a születési időt, lakhelyet (csak településnév)!):

11600006-00000000-25522181 (Erste Bank. Jogosult: Erdei András Gábor)

A nevezést kizárólag email-ben (info@trailrun.hu) lehet lemondani, illetve más résztvevőnek át lehet adni 2020. október 8-án, 22:00 óráig. Lemondás esetén, nevezési díjat vissza nem utalunk, de az beváltható nevezésre a Tajga Trail 2021 és a KTF Trail 2021 versenyeken.

DÍJAZÁS:

Fa-érem. Az első három leggyorsabb férfi és női teljesítőt, külön érem díjazásban részesítjük.

ÚTVONAL:

Az útvonal letölthető innen.INFO:

A környezetvédelem jegyében, a verseny során nem biztosítunk eldobható műanyag poharakat. Ha nem lesz nálad kulacs, pohár, ivózsák, akkor a frissítőponton és a célban sem tudunk neked vizet tölteni.

Kötelező felszerelés: Nincs kötelező felszerelés. Ajánlott felszerelés: mobiltelefon, személyi igazolvány, ivózsák/kulacs/pohár.

A rajtszámot a verseny során végig jól láthatóan a mellkason vagy rajtszámtartó övvel, elöl kell viselni.

Frissítés: A frissítőponton (14 km 379m+) aszalt gyümölcsök, só, víz. A célban: idénygyümölcsök, aszalt gyümölcsök és víz.

Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni, állatot a sportcsarnokba bevinni.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Az időmérés vonalkódos rendszerrel történik, ami a rajtszámon található. A versenyző azonosítására szolgáló rajtszámot jól látható helyen, elől kell elhelyezni.

Az útvonal maradéktalan követését pályabírók ellenőrzik. A jelölt útról való letérés, rövidítés, szemetelés, versenytársakkal vagy a verseny szervezőivel való sportszerűtlen viselkedés azonnali kizárást von maga után.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Amennyiben a Csákvár ECO Trailt a rendezőség elhalasztja, vagy nem rendezi meg (pl. szélsőséges időjárási körülmények miatt (OMSZ Piros riasztás “Magas bekövetkezési kockázat mellett heves zivatar várható, károkozó szél vagy nagyméretű jég kíséretében)) a nevezési díj nem kerül visszautalásra. Ilyen esetben a résztvevő, nevezését a következő két (Tajga Trail, KTF Trail) trailrun.hu versenyre beválthatja.

KAPCSOLAT

Főrendező:
Erdei András
e-mail: info@trailrun.hu
tel: +36703891714
Ha szeretnél nekünk üzenni, vagy bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk itt is:


© Copyright 2019 Csákvár ECO Trail - Minden jog fenntartva