free portfolio web templates

CSÁKVÁR ECO TRAIL

Csak Ti és az erdő


CSÁKVÁR ECO TRAIL

A Csákvár ECO Trail félmaraton a Trailrun.hu csapatának legújabb versenye a Vértes déli lankáira invitál titeket. A rendezvény nevében lévő ECO szócska azt szimbolizálja, hogy egy terepfutó versenyt úgy is meg lehet rendezni, hogy csak minimális ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Az ECO Trail mindenben az egyszerűségre törekszik és magára a futás élményére helyezi a hangsúlyt. Gyere el és tapasztald meg velünk, milyen egy terepfélmaraton a csodálatos őszi erdőben!
 

IDŐPONT:

2022. október 9. (vasárnap)
(Nevezés: 2022. augusztus 22-én 20:00 órától.)

RAJT/CÉL:

8083 Csákvár, Vöröskapu u. 14. – Focipálya
GPS: N47 23.991 E18 28.063

TÁV, SZINT:

21,05 km, 468 m szintemelkedés

RAJTIDŐ:

10:00

RAJTSZÁM FELVÉTEL:

09:00-09:50

SZINTIDŐ:

3,5 óra

EREDMÉNYHIRDETÉS:

12:30

LÉTSZÁMLIMIT:

200 fő

NEVEZÉSI DÍJ:


4900 Ft/főCsak előnevezéssel! A helyszínen nem lesz lehetőség nevezésre.

A versenyre itt tudsz nevezni, adataidnak a regisztrációs űrlapon történő pontos megdásával.
A nevezéskor készítsd elő a bankkártyádat, mivel a nevezési díjat kizárólag az OTP SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül tudod majd befizetni.
Nevezésed csak a sikeres bankkártyás fizetés után válik érvényessé.

A Csákvár ECO Trail-re történő regisztráció kizárólag 2022. augusztus 22. 20:00-tól lehetséges, a létszámlimit erejéig, vagy 2022. október 6. 20:00-ig.

A nevezést kizárólag email-ben (info@trailrun.hu) lehet lemondani, illetve más résztvevőnek át lehet adni 2022. október 6-án, 20:00 óráig. Lemondás esetén, nevezési díjat vissza nem utalunk, de ilyen esetben a nevezés a következő két trailrun.hu verseny bármelyikére beváltható.

DÍJAZÁS:

Fa-érem. Az első három leggyorsabb férfi és női teljesítőt, külön érem díjazásban részesítjük.

ÚTVONAL:

Az útvonal letölthető IDE KATTINTVA gpx formátumban, arra alkalmas Garmin készülékre pedig közvetlenül feltölthető IDE KATTINTVA.INFO:

A környezetvédelem jegyében, a verseny során nem biztosítunk eldobható műanyag poharakat. Ha nem lesz nálad kulacs, pohár, ivózsák, akkor a frissítőponton és a célban sem tudunk neked vizet tölteni.

Kötelező felszerelés: Nincs kötelező felszerelés. Ajánlott felszerelés: mobiltelefon, személyi igazolvány, ivózsák/kulacs/pohár.

Az időmérés a rajtszám hátuljára erősített chip-pel történik. A versenyző azonosítására szolgáló rajtszámot, a verseny során végig jól látható helyen, elöl a mellkason kell elhelyezni (a legfelső ruházatodon kívül). Ha letakarod, ráveszel egy dzsekit, zsebre rakod, stb. nem lesz mért időd a célban.

Frissítés: A frissítőponton (14 km 379m+) aszalt gyümölcsök, só, víz. A célban: idénygyümölcsök, aszalt gyümölcsök és víz.

Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni, állatot a sportcsarnokba bevinni.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Az útvonal maradéktalan követését pályabírók ellenőrzik. A jelölt útról való letérés, rövidítés, szemetelés, versenytársakkal vagy a verseny szervezőivel való sportszerűtlen viselkedés azonnali kizárást von maga után.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Amennyiben a Csákvár ECO Trail-t a rendezőség elhalasztja, vagy nem rendezi meg (pl. vírushelyzet miatti kormányzati vagy önkormányzati tiltó rendelkezés vagy szélsőséges időjárási körülmények miatt (OMSZ Piros riasztás: Magas bekövetkezési kockázat mellett heves zivatar várható, károkozó szél vagy nagyméretű jég kíséretében)) a nevezési díj nem kerül visszautalásra. Ilyen esetben a résztvevő, nevezését a következő két trailrun.hu verseny bármelyikére beválthatja.

KAPCSOLAT

Főrendező:
Erdei András
e-mail: info@trailrun.hu
tel: +36703891714
Ha szeretnél nekünk üzenni, vagy bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk itt is:


© Copyright 2022 Csákvár ECO Trail - Minden jog fenntartva